Imiyalo Cleaning Services

De slimme keuze voor het schoonmaken, laat uw kantoorruimte aan ons over.

Bedrijven

Wij maken kantoren schoon, we stofzuigen, moppen vloeren, maken de toiletten schoon en doen de glasbewassing. We zorgen ervoor dat uw werkruimte altijd schoon en fris is.

AirBnB schoonmaak

Imiyalo staat tot uw dienst voor uw Airbnb bedrijf. We houden uw accomodatie in nette conditie!

Na renovatie

We zullen de gerenoveerde ruimte in een humane en schone staat brengen.

Over Imiyalo

Imiyalo is een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam dat vijf jaar werkzaam is. Imiyalo is opgezet om u te ontlasten van uw dagelijkse klussen en om u te helpen uw bedrijf schoon en fris te houden.

Een aantal basisdiensten die Imiyalo biedt zijn: algemene schoonmaak, bedrijfs- en kantoorschoonmaak, airbnb diensten, organisatie en verpakkingsassistentie, na renovatie objectschoonmaak en meer. Bezoek onze diensten en lees meer in detail wat we doen.

Een ervaren team van professionals

Imiyalo is een groep van ervaren en gekwalificeerde professionals. Alle leden van het Imiyalo team zijn betrouwbaar, flexibel, loyaal, werken met plezier en een hoge standaard.

Sofia Zachou is de teamleidster en oprichtster van Imiyalo – cleaning services. Sofia gelooft in het opbouwen van sterke en betrouwbare relaties met klanten en haar team. Sofia verzorgt al jaren schoonmaakdiensten. Vanwege haar ervaring en de grote vraag naar haar diensten, besloot zij Imiyalo- cleaning services op te richten. Vandaag is Sofia nog steeds werkzaam als lid van het schoonmaakteam omdat zij van haar werk houdt en niet overweegt om te stoppen.

Customer reviews

Imiyalo maakt sinds een half jaar bij ons schoon en het is fijn om altijd in een frisse en schone praktijk te werken. Voor een verloskundigenpraktijk is het ook belangrijk dat onze praktijk-en echoruimtes goed schoon zijn.

Imiyalo zorgt daarvoor, tot onze tevredenheid!
- Verloskundigen de Baarsjes en Bos en Lommer
I met the owner of the company in person once. She is very friendly and thoughtful, always smiling. I found her via a friend’s recommendation. The boy who helps her to clean our office is also very friendly. So far, we do not have any problem with their service.

It makes me happy very Monday when I walk into a tidy and shining office. To me they are very reliable and be response for what they are paid for.

Definitely recommended!
- Naturelwest
Imiyalo cleaners are always very tidy, reliable and clean.

Even though we always have last minute changes in our planning, they're always up for a challenge and make sure our office looks great!
- POPCORN BRAIN, Creative Agency
Werken in een schone omgeving maakt je productiever

Kantoorschoonmaakdiensten

Imiyalo staat tot uw dienst om uw werkomgeving schoon, gezond en representatief te houden.

Lees verder

Conciërge-diensten

We bieden betrouwbare en betaalbare commerciële conciërge-diensten voor alle soorten faciliteiten.

Lees verder

Sanitair reiniging

Houd uw klanten en werknemers veilig - Desinfectiediensten voor Covid-19

Lees verder

Droge en natte reiniging

Herstel de netheid en helderheid van uw tapijten en meubels.

Lees verder

Schoon, netjes & georganiserd

Verantwoordelijk

Wij van Imiyalo maken altijd af waar we aan begonnen zijn. We zijn loyaal aan de diensten die u van ons hebt gevraagd en toevertrouwd. Wij verzorgen!

Lokatie

Wij bevinden ons in Amstelveen wat ons flexibel maakt en altijd op tijd. Wij kunnen altijd snel aanwezig zijn, zelfs in noodgevallen.

Snelheid

Wij van Imiyalo houden er niet van onze tijd te misbruiken en uw tijd te verdoen en uren in rekening te brengen zonder reden. Wij houden van snelheid en productiviteit.

Op Tijd

Wij zijn altijd op tijd op onze afspraken en verlengen ons werk niet om meer uren te maken. Wij geloven in eerlijk werk en punctualiteit!

Binnen Budget

Voor Imiyalo is afspraak afspraak en een overeenkomst een overeenkomst. Onze prijzen blijven zoals afgesproken voor de dienst die we u leveren. We blijven altijd binnen budget. In het geval er extra kosten zijn zullen we altijd vooraf afstemming zoeken zodat er na afloop geen verrassingen zijn.

Wij letten op de detail

Online contactformulier


Jouw contact informatie
Bericht informatie